Search
Close this search box.

Ravintoterapia ensimmäinen käynti, lapsi

130,00

Kokonaisvaltainen kartoitus kehosi hyvinvoinnin tukemiseksi, yksilöllinen ruokavalio- ja lisäravinneohjeistus. Kesto 1,5h. KATSO AJANVARAUS JA PAKETTIHINNAT KUVAUKSESTA!

Tuoteosasto: Avainsanat: ,

RAVINTOREAPIA AJANVARAUS: LIETO / TURKU

RAVINTOTERAPIA

Ravintoterapia pohjautuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin. Se on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista terveyden tukemista ravinnon avulla. Ennen vastaanotolle tuloa asiakas saa taustatietolomakepaketin täytettäväkseen. Vastaanotolla kartoitetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveyteen vaikuttavia asioita sekä mahdollisia syitä haastattelujen ja lisäkyselykaavakkeiden avulla. Asiakas saa yksilölliset ohjeet oman terveytensä tukemiseen. Ensisijaisena asiana ovat tarvittavat ravintomuutokset kehon tukemiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi. Tarvittaessa asiakas saa myös yksilölliset kehoa tukevat tukiravinneohjeistukset.

Energisyys ja hyvä olo

Usein myös ihmisille oireet tulevat pikku hiljaa, jolloin niihin ikäänkuin tottuu eikä niitä pidä poikkeavina. “Minun vatsanihan on aina ollut tälläinen” tai ” Äitinikin on aina kärsinyt päänsärystä, niin se on minullakin”.

Kun asiakkaan kanssa teemme ruokavalioon muutoksia ja hänen niitä jonkin aikaa noudatettuaan, hän huomaa, miten hyvän olon hän on saanut itselleen. Tuntuu hienolta, kun asiakas seurantakäynnillään kertoo, miten yllättynyt on ollut, kuinka paljon oikeanlainen ruokavalio on vaikuttanut omaan vointiin. “En muistanutkaan millaista on, kun on  hyvä olo.” Jos suvussasi on perinnöllisiä sairauksia, niiden ennaltaehkäisy oikeanlaisella ruokavaliolla on erittäin tärkeää. Voimme yhdessä kartoittaa, miten sinä voit omaan hyvinvointiisi vaikuttaa.

TERVEYS EI OLE VAIN SAIRAUDEN POISSAOLOA,

VAAN ENERGISTÄ HYVÄÄ OLOA!

PAKETTIHINNAT, puhelimitse 040 6616615

3 käynnin paketti, Ravintoterapia lapsi 240€ (norm 270€)

3 käynnin paketti, Ravintoterapia aikuinen 260€ (norm 290€)

Lue Tiinan tarina!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 661 6615 (Aito kauppa Lieto), email: ravintoterapiatiinaojala(@)gmail.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ravintoterapia ensimmäinen käynti, lapsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!