Search
Close this search box.

Original 110kaps, Biolatte

36,90

Biolatte Original maitohappobakteerivalmiste

Biolatte Original sisältää viittä eri maitohappobakteerikantaa. Maitohappobakteerivalmiste joka auttaa vahvistamaan suoliston omaa flooraa ja vastustuskykyä.

Varastossa

Maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää 5 hyvin tutkittua ihmisspesifistä bakteerikantaa.

Biolatte Oy on tunnettu sen laadukkaista tuotteista. He eivät käytä inuliinia, jonka on todettu lisäävän myös patogeenisiä bakteereita ja olevan haitallista etenkin naisille. Biolatte Oy:n maitohappobakteerivalmisteet eivät sisällä myöskään tärkkelystä, koska ne lisäävät kosteutta, joka on haitallista tuotteen säilyvyyden kannalta. Tärkkelys saattaa aiheuttaa myös vakavia allergisia reaktioita koska se voi sisältää lannoitteiden tai kemikaalien jäämiä.  Pieneen tilavuuteen, kuten kapseliin on mahdotonta yhdistää viittä enempää bakteeria säilyttääkseen bakteerimäärän (cfu/g) riittävän tehokkaana (vähintään 1E9 cfu/g). Biolatte Oy testaa tuotteensa käytännön oloissa “in vivo”, eikä vain laboratoriossa  “in vitro”.

Maitohappobakteerit otetaan aina tyhjään vatsaan. Mitä pidempi väli ruokailusta on, sen parempi. On suositeltavaa ottaa maitohappobakteerit otettavaksi illalla tai aamulla.

Ainesosat: Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa), liivate (nautaperäinen), paakkuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti), maitohappobakteerit: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S. thermophilus, E. faecium.

Annostus: 3 kapselia päivässä, veden kera. Ei ruoan yhteydessä (puoli tuntia ennen tai jälkeen).

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä): L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S.thermophilus, E. faecium (Yhteensä 4,5E9 cfu).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Original 110kaps, Biolatte”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!