Search
Close this search box.

Kalaöljy 90kaps, Viridian

Alkuperäinen hinta oli: 29,50€.Nykyinen hinta on: 23,60€.

Tämä terveellisiä rasvahappoja täynnä oleva öljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja kontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy on erittäin tuoretta, luonnostaan puhdasta ja se sisältää laajan kirjon omega-rasvahappoja

Varasto loppu

Kalaöljykapselit kestävän kehityksen periaatteella Viridianilta!

Viridian kalaöljy, terveellisiä rasvahappoja täynnä oleva öljy sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja kontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy on erittäin tuoretta, luonnostaan puhdasta ja se sisältää laajan kirjon omega-rasvahappoja (3-6-7-9).

Aivoille hyviä rasvahappoja

Tiesitkö, että aivoilla on kyky muodostaa uusia hermoyhteyksiä? Niiden muodostamiseen sekä hermosolujen rakennusaineiksi tarvitaan antioksidanttipitoista ravintoa sekä hyviä rasvahappoja. Ihmisaivoissa on jopa 100 miljardia hermosolua. Niiden merkitys muistille ja älyllisille toiminnoillemme on merkittävä. Ruokitaan niitä siis parhaamme mukaan!

Aivomme ovat 60 % rasvaa. Sen vuoksi on merkittävää, minkälaisella rasvalla niitä ravitsemme. Meidän tulisi saada päivittäin hyvälaatuisia, kylmäpuristettuja kasviöljyjä, pähkinöitä, siemeniä ja kalaa useamman kerran viikossa. Aivomme kaipaavat nimenomaan monityydyttymättömiin, omega-3-rasvahappoihin kuuluvia EPA- ja DHA-rasvahappoja. Elimistö ei pysty valmistamaan niitä itse.

Paras omega-3 lähde on kala, mutta usein kalan liika kypsennys tuhoaa herkät rasvahapot. Kasviöljyistä, kuten pellavansiemenöljystä taas omega-3-rasvahappojen muuntoprosessi EPAksi ja DHA:ksi on pitkä ja monimutkainen. DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina. EPAn ja DHA:n saannin varmistamiseksi kannattaa käyttää säännöllisesti kalaöljyä.

Viridian Luomukalaöljy on maailman ensimmäinen luomusertifioitu kalaöljy. Korkealuokkainen luomukalaöljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja luomukontrolloiduissa vesissä.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: Vastuullisesti tuotettu kylmäpuristettu neitsytkalaöljy Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -kalasta, rosmariiniuute Rosmarinus officinalis L. (hapettumisenestoaine), kalagelatiini* ja kasvisglyseroli*; *kapselin kuori

Annostus: 2 kapselia päivässä tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos sisältää:
Omega-3 432 mg,
josta
DHA (dokosaheksaeenihappo) 200 mg,
EPA (eikosapentaeenihappo)  70 mg,
DPA (dokosapentaeenihappo) 24 mg,
ALA (alfalinoleenihappo) 68 mg,
muut omega-3 rasvahapot 70 mg,
Omega-6 336 mg,
josta
Omega 6 (linoleenihappo) 290 mg,
GLA (gammalinoleenihappo) 5 mg,
muut omega-6 rasvahapot 41 mg,
Omega 7 (palmitoleiinihappo) 155 mg,
Omega 9 (oleiinihappo) 768 mg.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalaöljy 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!