Search
Close this search box.

Jodikelp Merileväkapselit 300 µg, Aboa Medica

14,90

Jodikelp auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, ihoa ja kynsiä. Se voi myös tukea normaalia kilpirauhasen toimintaa ja edistää energian tuotantoa kehossa.

Vain 2 varastossa

Aboa Medica Jodikelp 300ug on korkealaatuinen ravintolisä, joka tarjoaa optimaalisen määrän jodia kehollesi.

Säännöllinen jodin saanti voi auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, ihoa ja kynsiä. Se voi myös tukea normaalia kilpirauhasen toimintaa ja edistää energian tuotantoa kehossa. Jodikelp 300ug on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat varmistaa riittävän jodin saannin päivittäin.  Jodi on välttämätön hivenaine, joka tukee kilpirauhasen toimintaa ja edistää terveen aineenvaihdunnan ylläpitoa. Jodikelp 300ug sisältää 300 mikrogrammaa jodia per tabletti, mikä vastaa 200% päivittäisestä suositellusta saannista. Tämä vahva koostumus takaa, että saat tarpeeksi jodia päivittäin, jotta kehosi voi toimia optimaalisesti.

Tuote on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja se on täysin turvallinen käyttää. Jodikelp 300ug on myös helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiiniasi, sillä se on saatavilla kätevässä tablettimuodossa.

 

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), dikalsiumfosfaatti, kelp-merileväuute (Undaria pinnatifida), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Vaikuttavat aineet:
1 tbl

Kelp-merileväuute 30 mg

– vastaa kelp-merilevää 120 mg

– josta luonnollista jodia 300 μg / 200%

*) vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus: Aikuiset 1 tbl päivässä nesteen kanssa aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jodikelp Merileväkapselit 300 µg, Aboa Medica”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!