Glutamiini 250g, Puhdistamo

13,95

Proteiinien rakennusaine Puhdas, fermentoitu raaka-aine Etelä-Koreasta Päivittäiseen käyttöön

2 varastossa

Kuvaus

Glutamiini eli L-glutamiini on elimistön yleisin aminohappo, joka toimii proteiinien rakennusaineena. Sitä on eniten veren plasmassa ja lihaksissa, missä se toimii välittäjäaineena sekä auttaa muiden aminohappojen muodostumisessa. Glutamiinilla on tärkeä rooli esimerkiksi lihasten ja aivojen toiminnassa sekä valkosolujen energianlähteenä. Glutamiinilla on myös osansa suoliston hyvinvoinnin rakentamisessa: se toimii esimerkiksi suoliston solujen rakennusaineena.

Elimistö pystyy tuottamaan glutamiinia itse, mutta urheilusuoritukset ja fyysiset rasitukset lisäävät sen tarvetta. Mikäli elimistössä ei ole tarpeeksi glutamiinia, alkaa elimistö hajottaa sitä lihaksista. Tämän takia glutamiini on suosittu lisäravinne kovaa treenaavien ja urheilijoiden keskuudessa. Puhdistamon glutamiini valmistetaan tutkitusti puhtaasta, fermentoidusta raaka-aineesta, joka saadaan Etelä-Koreasta.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Puhdistamon glutamiini ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita. Vegaaninen tuote.

Suositeltu vuorokausiannos: Yksi annos 1 ¼ tl (5 g) päivässä, haluamasi nesteen joukkoon.

Vuorokausiannos sisältää: L-glutamiini – 5 g

Ainesosat: L-glutamiini

Pääainesosan alkuperämaa: Etelä-Korea

Pakattu: Suomi

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

 

Rekommenderad daglig dos: En portion 1¼ tsk (5 g) i dag, blanda i en valfri vätska.

Daglig dos innehåller: L-glutamin – 5 g

Ingredienser: L-glutamin

Förpackade: Finland

Huvudingrediensens ursprungsland: Sydkorea

Förvaras: I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Kosttillskot bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Vid graviditet eller amning, diskutera produktens användning med expert inom hälsovård.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Glutamiini 250g, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *