Search
Close this search box.

E-vitamiini 90kaps, Viridian

Alkuperäinen hinta oli: 40,90€.Nykyinen hinta on: 36,90€.

Vaihdevuosioireet, kuten hikoilu, kuiva iho tai muistiongelmat saattavat olla hankalia. Ruokavaliolla ja elintavoilla on luonnollisesti paljon merkitystä, ja toisinaan lisäapua voi saada ravintolisistä, kuten E-vitamiinista. E-vitamiini voi lieventää vaihdevuosien oireilua.

Varasto loppu

Onko sinulla puutetta E-vitamiinista? 

Viridian luonnollinen E-vitamiini 400iu sisältää E-vitamiinia d-alfa-tokoferoli-sukkinaatti -muodossa 330 mg eli erittäin tehokkaan määrän. Tämä on vitamiinin luonnollinen muoto, jota keho pystyy käyttämään hyväkseen. Vaihdevuosioireet, kuten hikoilu, kuiva iho tai muistiongelmat saattavat olla hankalia. Ruokavaliolla ja elintavoilla on luonnollisesti paljon merkitystä, ja toisinaan lisäapua voi saada ravintolisistä, kuten E-vitamiinista. E-vitamiini voi lieventää vaihdevuosien oireilua.

Jos sinulla on joitakin näistä oireista, jotka liitetään monesti vaihdevuosien alkamiseen ja jotka jatkuvat usein vaihdevuosien aikana, saatat tarvita lisää E-vitamiinia: 

  • kuiva iho 
  • ohenevat, kuivat hiukset 
  • kuumat aallot 
  • libidon lasku 
  • mustelmataipumusta 
  • muisti- ja keskittymiskyvyn ongelmia 
  • vastustuskyvyn laskua. 

Ravinnon E-vitamiinin lähteet 

Hyviä E-vitamiinin lähteitä ovat mm. kasviöljyt, avokado, pähkinät ja siemenet. Päivän E-vitamiiniannoksen saisit syömällä noin 20 mantelia, avokadon tai teelusikallisen vehnänalkioöljyä.  Jos olet hyvin vähärasvaisella ruokavaliolla, sinulla on suurempi riski E-vitamiinin puutokseen. Ja mikäli sinulla on jo yllä kuvailtuja oireita, et välttämättä saa pelkästä ravinnosta tarpeeksi E-vitamiinia.

E-vitamiinin hyödyt 

Vaihdevuosissa estrogeenin määrä laskee, joka lisää puolestaan sydän- ja verisuonitautiriskiä. On tutkimuksia (1, 2), joissa on todettu, että E-vitamiinin nauttiminen saattaa laskea tukosriskiä vähentämällä verisuonten plakkiintumista ja huonon kolesterolin määrää. 

Kuumat aallot ovat monelle välillä ikäväkin vaihdevuosien sivuvaikutus. E-vitamiinin on todettu joissakin tutkimuksissa (3) vähentävän kuumia aaltoja. 

E-vitamiinin virallinen terveysväittämä on, että se edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Hapetusstressi vaurioittaa soluja ja nopeuttaa ikääntymistä. Sitä syntyy mm. UV-säteilyn vaikutuksesta, kaupungin saasteista, tupakansavusta, torjunta-aineista, alkoholin ja lääkkeiden vaikutuksesta, mutta myös verensokerihäiriöistä, tulehdustiloista ja kroonisten sairauksien vaikutuksesta. Vahvana rasvaliukoisena antioksidanttina E-vitamiini suojelee kehoa hapetusstressiltä. 

E-vitamiinia pidetään myös ”kauneusvitamiinina”. Sen katsotaan vähentävän UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita, nopeuttavan haavojen paranemista sekä auttavan vähentämään ryppyjä. 

Viridian luonnollinen ja lisäaineeton E-vitamiini 

Viridian luonnollinen E-vitamiini 400 iu sisältää E-vitamiinia d-alfa-tokoferoli-sukkinaatti -muodossa 330 mg eli erittäin tehokkaan määrän. Tämä on vitamiinin luonnollinen muoto, jota keho pystyy käyttämään hyväkseen. 

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: D-Alfa-Tokoferolisukkinaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute).

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos sisältää: 330 mg* E-vitamiinia (2750% päivittäisen saannin vertailuarvosta), 70 mg viherseos (sinimailanen, spirulina, mustikkauute).

330 mg* on e-vitamiinin raaka-aineen paino, vastaa 400 iu:ta e-vitamiinia.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “E-vitamiini 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!