E-vitamiini 90kaps, Viridian

39,90

Viridian luonnollinen E-vitamiini 400iu 90 kaps. Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ainesosat: D-Alfa-Tokoferolisukkinaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute). Vuorokausiannos sisältää: 330 mg* E-vitamiinia (2750% päivittäisen saannin vertailuarvosta), 70 mg viherseos (sinimailanen, spirulina, mustikkauute). 330 mg* on e-vitamiinin raaka-aineen paino, vastaa 400 iu:ta e-vitamiinia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa…

1 varastossa

Kuvaus

Viridian luonnollinen E-vitamiini 400iu 90 kaps.

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Ainesosat: D-Alfa-Tokoferolisukkinaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute).

Vuorokausiannos sisältää: 330 mg* E-vitamiinia (2750% päivittäisen saannin vertailuarvosta), 70 mg viherseos (sinimailanen, spirulina, mustikkauute).

330 mg* on e-vitamiinin raaka-aineen paino, vastaa 400 iu:ta e-vitamiinia.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “E-vitamiini 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *