Search
Close this search box.

D3-vitamiinisuihke 50µg 20ml, Viridian

24,90

Uutuus! Vegaaninen ja lisäaineeton D3-vitamiinispray!

Varasto loppu

Vegaaninen ja lisäaineeton D3-vitamiinisuihke!

Viridian D3-vitamiinisuihke on vahvahelppohyvänmakuinen ja 100 % luonnollinen D3-vitamiinilisä. Vegaaninen D-vitamiinin muoto, joka on peräisin jäkälästä. Suihke sisältää tehokkaan annoksen D3-vitamiinia, joka voidaan joko niellä tai antaa imeytyä suun pehmytkudosten läpi. Tämä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka etsivät pilleritöntä tapaa lisätä tämän välttämättömän ravintoaineen päivittäistä saantiaan.

D-vitamiini on hormoni, jota syntyy iholla auringonvalon vaikutuksesta. Suomen pitkä pimeä aika ja puutteellinen ruokavalio vähentävät D-vitamiinin saantia.

D-vitamiinia tarvitaan esimerkiksi:

  • immuniteetin tukemiseen
  • luustolle
  • hampaille
  • lihasten toimintaan

D-vitamiini edistää myös kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja käyttöä.

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat:

D3-vitamiini (2000iu) 50 µg
Luonnollinen appelsiiniöljy
Antioksidantti (D-a-tokoferoli)
Keskipitkäketjuisten triglyseridien pohja (MCT-öljy, kookos)

Viridian D3-vitamiinispray sisältää 100 % aktiivisia ainesosia. Ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Lasipullo, Euroopassa valmistettu.

Riittoisa: 2 suihkausta päivässä/ yht. 50 µg. Sisältää n. 140 suihkausta.

Annostus: 2 suihkausta päivässä.

Vuorokausiannos (2 suihkausta) sisältää:
D3-vitamiini | D3-vitamin 50 µg (1000 %*)

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta | av dagligt referensvärde.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!