Search
Close this search box.

Carmolis yrttitipat 80ml, Bertil’s Health

14,50

Carmolis on kymmenen yrtin yhdistelmävalmiste. Carmolis-tippoja voidaan käyttää sisäisesti sekä ulkoisesti. Yrttitippojen haihtuvat öljyt avaavat hengitysteitä ja rauhoittavat levotonta vatsaa.

Vain 2 varastossa

Carmolis on kymmenen yrtin yhdistelmävalmiste. Carmolis-tippoja voidaan käyttää sisäisesti sekä ulkoisesti. Yrttitippojen haihtuvat öljyt avaavat hengitysteitä ja rauhoittavat levotonta vatsaa.

Monta tapaa nauttia: Kuumaan nesteeseen sekoitettuna, sokeripalaan imeytettynä, höyryhengityksenä, iholle siveltynä.

Nauti Carmolis-tippoja yhdessä kuuman teen kanssa. Kuuman juoman höyry vaikuttaa nenän ja nielun limakalvoihin, lämpö ja yrttien monipuoliset ainesosat toimivat kurkussa ja vaikuttavat vatsan kautta pitkäaikaisesti. Höyryhengityksen vaikutus moninkertaistuu, kun kuumaan veteen lisätään muutama tippa Carmolista.

Paikallisesti voidaan Carmolista hieroa suoraan kipeän lihaksen iholle. Carmolis vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Carmolis-tipat rauhoittavat myös hyttysenpuremia. Carmoliksen eteeriset öljyt helpottavat tilapäisiä ruuansulatushäiriöitä edistämällä ruuansulatusnesteiden erittymistä ja rentouttamalla mahasuolikanavaa.

Näin helpotat oloasi Carmolis yrttitipoilla

Kuumaan nesteeseen sekoitettuna 
Lisää 5–10 tippaa Carmolista kuumaan veteen tai esim. yrttiteen joukkoon. Mausta juoma halutessasi esim. hunajalla. Kuuman juoman ja haihtuvien öljyjen höyryt vaikuttavat nenän ja nielun limakalvoihin. Lämpö ja yrtit rauhoittavat nielua nopeasti ja lepyttävät oloa hetken kuluttua myös vatsan kautta. Nauti annos korkeintaan 5 kertaa päivässä.

Sokeripalaan imeytettynä
Tiputa 5–10 tippaa Carmolista sokeripalalle ja anna sen imeytyä. Imeskele yrttistä sokeripalaa suussa ja anna haihtuvien öljyjen virkistää hengitysteitä. Tämä on helppo tapa nauttia Carmolista missä ja milloin vain. 40 ml tippapullo ja kahvilan sokeripalapakkaus sopivat pieneenkin tilaan. Nauti annos korkeintaan 5 kertaa päivässä.

Höyryhengityksenä
Valmista höyryhengitettävä yrttiseos laakeaan astiaan suhteessa 10 tippaa Carmolista / 1 dl kuumaa vettä. Hengitä lämmintä höyryä, kunnes olo helpottuu. Voit tehostaa höyryhengitystä asettamalla astian, pään ja hartioittesi yli suojaavan pyyhkeen. Lämmin höyry rentouttaa ja helpottaa nopeasti tukkoista oloa. Silmät on hyvä pitää kiinni höyryhengityksen aikana.

Kurlaamalla
Valmista kurlausvesi sekoittamalla noin 10 tippaa Carmolista 1 dl:aan kylmää tai lämmintä vettä. Kurlaa kurkkua sopivalla nestemäärällä puolen minuutin ajan. Raikas Carmolisvesi virkistää mukavasti karhealta tuntuvaa kurkkua.

Yöksi iholle siveltynä
Sivele muutamia tippoja Carmolista ohimoihin, rintakehälle ja niskaan. Tukkoinen olo helpottuu ja koko keho rentoutuu lepoa varten. Kokeile myös kuinka Carmolis toimii rasittuneille lihaksille siveltynä. Älä levitä tippoja rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää: Etanoli (61,6 %), vesi (35,7 %), piparmintusta uutettu mentoli (1,7 %), eteeristen öljyjen seos (1,0 %); laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Alkoholipitoisuus 61,6 %

Käyttöohje:
Sisäisesti: 5-10 tippaa enintään 5 kertaa päivässä esim. sokeripalaan imeytettynä tai yrttiteehen sekoitettuna.

Höyryhengityksenä: 10 tippaa 1 dl kuumaa nestettä ja hengitetään höyryä.

Ulkoisesti: hierotaan kipeytyneille alueille useita kertoja päivässä.

Käytön rajoitukset tai huomioitavat asiat käytössä: Yliherkkyydet yksittäisille tuotteen sisältämille yrteille.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!