Search
Close this search box.

C-vitamiini 600mg, Natura Media

16,90

600 mg C-vitamiinia ja ruusunmarjajauhetta samassa kapselissa.

Natura Median C-vitamiini 600 mg sisältää nimensä mukaisesti 600 mg C-vitamiinia askorbiinihapon muodossa. Tuotteen täydentää luonnollinen ruusunmarjajauhe.

Natura Median C-vitamiini 600 mg on valmistettu omassa tuotannossamme Raisiossa.

Varastossa

600 mg C-vitamiinia ja ruusunmarjajauhetta samassa kapselissa.

Natura Median C-vitamiini 600 mg sisältää nimensä mukaisesti 600 mg C-vitamiinia askorbiinihapon muodossa. Tuotteen täydentää luonnollinen ruusunmarjajauhe.

Monipuolinen C-vitamiini

C-vitamiinilla on laajat terveysvaikutukset. Se edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja myös immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen, kun C-vitamiinia nautitaan päivittäin 200 mg suositeltavan päiväsaannin lisäksi. Tämä vaikutus perustuu ilmiöön, joka saa kehon immuunipuolustuksen heikentymään hetkellisesti fyysisessä rasituksessa, vaikka fyysinen aktiivisuus lisääkin pitkällä aikavälillä kehon hyvinvointia ja myös vastustuskykyä.

C-vitamiini vaikuttaa myös kehon kudoksiin: se edistää normaalia kollageenin muodostumista, joka vaikuttaa verisuonten sekä luuston ja rustokudoksen pysymiseen normaalina. Se edistää myös ihon pysymistä normaalina.

C-vitamiini edistää suun hyvinvointia ja on tarpeellinen hampaiden ja ikenien pysymiselle normaaleina.

Se on antioksidantti, eli edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini auttaa lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

C-vitamiinilla on myös hyödyllisiä yhteisvaikutuksia muiden ravinteiden kanssa; se edistää raudan imeytymistä ja edesauttaa E-vitamiinin antioksidanttista vaikutusta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Askorbiinihappo, ruusunmarjajauhe, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä veden kanssa.

Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C.

Sisältää: 1-2 kaps. %*
C-vitamiini 600-1200 mg 750-1500 %
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “C-vitamiini 600mg, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!