Search
Close this search box.

Boulardii 110kaps, Biolatte

42,90

Auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon ja suoliston limakalvoja.

Sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Boulardiista voit saada avun mm. helikobakteeriin, närästykseen ja ärsyyntyneeseen paksusuoleen.

Vain 1 varastossa

Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii on hiivatyyppinen mikro-organismi, joka ei kuitenkaan tuota muiden hiivojen tavoin hiilidioksidia. Sc. boulardii tuottaa polyamiineja kuten spermiiniä ja spermiidiiniä, jotka ovat limakalvojen perusmolekyylejä. Sc. boulardii EI ole maitohappobakteeri vaan mikro-hiiva.

Ainesosat: Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa), Saccharomyces boulardii, liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi E551, magnesiumstearaatti E470b).

Laktoositon ja gluteeniton.

Annostus ja käyttö: 1-2 kapselia päivässä veden kera. Tuote voidaan ottaa ruokailun yhteydessä tai tyhjään vatsaan.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boulardii 110kaps, Biolatte”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!