Search
Close this search box.

Bodyflex® Boswellia 60kaps, Hankintatukku

18,90

Sisältää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta, joka imeytyy tehokkaasti solukalvojen läpi. Pitkävaikutteinen. Tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.

Vain 1 varastossa

Nivelten ja tukikudosten hyvinvoinnille

Bodyflex Boswellia sisältää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta, joka imeytyy tehokkaasti solukalvojen läpi. Se on pitkävaikutteinen. Tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.

 

Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Boswellia serrata -uute (AprèsFlex®), kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:
Boswellia serrata -uutetta 100 mg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Huom! Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bodyflex® Boswellia 60kaps, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!