Search
Close this search box.

BalanticPro Plus 100 kaps, Bioteekki

19,90

BalanticPro Plus sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita.

Vain 2 varastossa

Tuoteosasto: Avainsanat: ,
Monipuolisesti maitohappobakteereita

BalanticPro Plus sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä.

 

Ainesosat: Inuliini (sikurinjuuresta), Kalsiumkarbonaatti, Kasviperäinen liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Glukoosimonohydraatti (maissista), Maitohappobakteerivalmiste, Mannoosi, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), Väri (kapselissa, titaanidioksidi).

Annostus: 1-3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.

Vegaaninen

Vaikuttavat aineet: Maitohappo- ja bifidobakteerit (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, 2,1×109 cfu / kapseli), Inuliini ja glukoosimonohydraatti, Kalsiumkarbonaatti, Mannoosi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!