Search
Close this search box.

Monilac Hellä 60kaps, Natura Media

19,90

Herkälle vatsalle kehitetty maitohappobakteeriyhdistelmä.

Yhdistelmä kahta yhteensopivaa maitohappobakteerikantaa sekä psylliumkuitua – ei muuta.

Varastossa

MONILAC HELLÄ on kehitetty erityisesti Sinulle, jolla on herkkä vatsa ja suolisto. Kapselit sisältävät kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01), jotka ovat keskenään yhteensopivia. Yksi kapseli sisältää 10 miljardia elävää maitohappobakteeria.

MONILAC HELLÄ sisältää lisäksi liukenevaa psylliumkuitua (200 mg/ kaps.), joka täydentää tuotteen koostumusta. Kapselikuori voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

MONILAC HELLÄ -kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

MONILAC HELLÄn maitohappobakteerikannat ovat keskenään yhteensopivat, mikä on maitohappobakteerivalmisteessa ratkaisevan tärkeää. Lisäksi myös niiden pitoisuudet on tarkkaan määritelty – annostus on tehokas, muttei niin vahva, että se saattaisi ärsyttää herkkää vatsaa. Maitohappobakteeriyhdistelmä on kapseleissa sekoitettuna psylliumkuituun. Tämä vesiliukoinen kuitu on erittäin hellävarainen vatsalle ja soveltuu myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Vain 1 MONILAC HELLÄ-kapseli päivässä riittää! Pakkaus sisältää siis tehokkaan päiväannoksen n. kahden kuukauden ajalle.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Käyttöohje:
1 kapseli päivässä veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselin voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Sisältää: 1 kaps.
Bifidobacterium breve BR03 CFU 5×10^9
Lactobacillus plantarum LP01 CFU 5×10^9
Psyllium 200 mg
1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monilac Hellä 60kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!