Search
Close this search box.

Vahva kurkumiini 500mg 60kaps, Biomed

37,90

Tutkittu ja dokumentoitu Vahva Kurkumiini sisältää kurkumauutteen lisäksi sen omia eteerisiä öljyjä, jotka parantavat kurkuman bioaktiivisuutta, vahvuutta ja imeytymistä.

Vain 2 varastossa

Vahva Kurkumiini CurcuGreen-uute on vuoden terveystuote 2019 Suomessa!

Tutkittu ja dokumentoitu Vahva Kurkumiini sisältää kurkumauutteen lisäksi sen omia eteerisiä öljyjä, jotka parantavat kurkuman bioaktiivisuutta, vahvuutta ja imeytymistä. Tämä kurkuminoidien ja eteeristen öljyjen uutos on patentoitu Curcugreen® / BCM95 -uute. Uutos sisältää 86 % kurkuminoideja, eikä siihen ole lisätty minkäänlaisia apu- tai lisäaineita. Tuote on tällä hetkellä markkinoiden vahvin kurkumiiniuute.

Kurkumiini on terveyspommi jota tutkitaan innokkaasti

  1. Torjuu hiljaista tulehdusta?

Kurkuma sisältää yhtenä vaikuttavana aineena kurkumiinia, jonka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu hillitsevän elimistön tulehdustilaa. Kurkuma saattaakin olla hyväksi silloin, kun kehossa on matala-asteista eli hiljaista tulehdusta.

  1. Hillitsee kolotuksia nivelissä ja muualla?

Kurkuma on luonnollinen tuki, kun kivut ja kolotukset vaivaavat, erityisesti nivelissä. Joidenkin tutkimusten mukaan kurkuman on todettu vähentävän nivelkipuja jopa yhtä hyvin kuin kipulääke. Ainakin niiden, joiden on herkän vatsan vuoksi haitallista käyttää tulehduskipulääkkeitä, kurkuma on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

  1. Hyväksi ruoansulatukselle ja maksalle

Kurkumaa voidaan käyttää ruokavalion tukena silloin, kun suolistokaasut ja vatsan turvotus vaivaavat. Kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostumista suolistossa. Kiinalaisessa lääkinnässä kurkumaa on käytetty maksan ja sapen tukena, ja nämä elimet ovatkin tärkeässä osassa ruoansulatuksessa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Ainesosat: Standardoitu kurkumauute (Curcugreen®/BCM-95®), kapseli: (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), puhdistettu vesi.

Pakkaus sisältää kuiva-ainepussiin (silikageeliä, ei syötäväksi).

Annostus: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä tai asiantuntijan ohjeen mukaan. Jos olet raskaana tai käytät lääkitystä neuvottele lääkärin kanssa ennen käyttöä.

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps) sisältää:
Standardoitu kurkumauute (Curcugreen®/BCM-95®) 500 mg – 1000 mg, josta
Kurkuminoideja vähintään 430 mg – 860 mg,
Eteerisiä öljyjä vähintään 35 mg – 70 mg

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!