Search
Close this search box.

Eteerinen öljy Mänty 10ml, Frantsila

Alkuperäinen hinta oli: 8,50€.Nykyinen hinta on: 7,30€.

Eteerisessä mäntyöljyssä on raikas ja voimakas, kuivan balsaminen, jopa tärpättinen tuoksu. Mäntyöljyssä on metsän virkistävää voimaa, joka energisoi, stimuloi ja terästää keskittymiskykyä. Antiseptinen ja desinfioiva mäntyöljy raikastaa ja puhdistaa tehokkaasti huoneilmaa. Se avaa hengitysteitä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä öljy rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Vain 2 varastossa

Tuoteosasto: Avainsanat: ,

Frantsila männyn eteerinen mäntyöljy – raikas metsän tuulehdus

Eteerinen mäntyöljy uutetaan kuivatislaamalla männyn havuista. Tiesitkö, että mänty on Suomen yleisin metsäpuu, joka voi elää yli 400-vuotiaaksi? Kestävät männyt saattavat selviytyä kuin ihmeen kaupalla hengissä useastakin metsäpalosta.

Amerikan alkuperäiskansat hyödynsivät männyn tehokkaita ominaisuuksia keripukin ehkäisyyn ja täyttivät sillä patjoja suojautuakseen täiltä ja kirpuilta. Männyn pihkasta valmistetaan muun muassa tervaa, pikiöljyä ja tärpättiä. Puun C-vitamiinipitoisia nuoria kerkkiä käytetään erilaisiin lääkkeisiin ja rohdoksiin.

Sisältää:Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy)

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Käyttöohje:Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!