Superzym 110kaps, Biolatte

29,90

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseliaine: pullulaani; lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).Laktoositon ja gluteeniton. Annostus ja käyttö: 1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä. Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen). Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä): Lipaasi 59,5 u*,…

5 varastossa

Kuvaus

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseliaine: pullulaani; lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).Laktoositon ja gluteeniton.

Annostus ja käyttö:
1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä. Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen).

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä):
Lipaasi 59,5 u*, laktaasi 297,5 u*, α-galaktosidaasi 178,5 u*, fytaasi 11,9 u*, α-amylaasi 71,4 u*, proteaasi 297,5 u*, koentsyymi (Q-10) 1,98 mg.
*u= entsyymin aktiivisuus.

Säilytys:
Kuivassa, huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Myyntilupa EU:ssa AS 2251/7.

Valmistuttaja: Biolatte Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superzym 110kaps, Biolatte”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *