Kelpamax 120tabl, Hankintatukku

6,95

Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.

2 varastossa

Kuvaus

Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään.

Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.

Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa. Jodi edistää kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivista toimintaa. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille.

Jodin saanti ravinnosta on Suomessa väestötutkimusten perusteella liian vähäistä. Vegaani- ja maidotonta ruokavaliota noudattaville suositellaan riittävän jodin saannin turvaamiseksi jodia sisältäviä ravintolisiä, joista saanti ei ruokavalion lisäksi tulisi ylittää ikäryhmäkohtaista suositeltavaa päiväsaantia (50-150 μg/vrk). Jodin kokonaissaanti päivässä mukaan lukien saanti ravinnosta ja ravintolisistä ei saisi ylittää 600 μg/vrk.

Kelpamax merilevätabletit on tarkoitettu ravinnon täydentämiseen. Valmiste sisältää jodia vakioidun määrän 150 µg/tabletti.

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Merilevä (Ascophyllum nodosum), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
Jodia 150 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

1 tabletti päivässä.

Valmistettu Suomessa

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kelpamax 120tabl, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *